Home

Hypotheek advies

Adviesgesprek hypotheekadviseur

Hypotheekvormen:

Effectenhypotheek
Aflossingsvrije hypotheek
Krediethypotheek
Beleggingshypotheek
Hybride hypotheek
Spaarhypotheek

Hypotheekadviseur Eindhoven
Hypotheekadviseur Rotterdam
Hypotheekadviseur Amsterdam
Hypotheekadviseur Utrecht

Maximale hypotheek
Vrijblijvend hypotheekadvies
Startershypotheek
Hypotheek voor topinkomens
Overwaarde woning
Tweede hypotheken
Hypotheekrente omhoog
Lage Hypotheekrente
Bank en hypotheek
Hypotheek inkomensgrens

Hypotheek eisen
Hypotheekadviseur erkend

Verbouwing hypotheek
Eigen woning kopen

SitemapVerbouwing bekostigen

Als u uw woning wilt verbouwen, renoveren of u wilt achterstallig onderhoud uitvoeren, dan kunt u dit financieren door uw hypotheek te verhogen, deze over te sluiten of een tweede hypotheek te nemen. Een tweede hypotheek is de goedkoopste manier van financieren van een verbouwing. Een hypotheekrente is een stuk lager dan de rente voor een persoonlijke lening. Zolang het om uw hoofdverblijf gaat is de hypotheekrente ook nog aftrekbaar, dus het is fiscaal gezien zelfs nog voordeliger dan het betalen van een verbouwing met uw spaargeld.

Een populaire hypotheek voor verbouwingen is de krediethypotheek. Bij deze hypotheek bent u erg flexibel in de aflossing van uw schuld. Bij sommige instellingen is een krediethypotheek mogelijk tot ruim boven de verkoopwaarde van de woning. Er zijn echter wel enkele kosten verbonden met het aangaan van de hypotheek, waaronder afsluitkosten, notariskosten en de taxatiekosten. Een tweede hypotheek is ook niet echt geschikt voor het financieren van kleine verbouwingen.

Webzo.nl is een informatiesite en geen financieel dienstverlener. Wij bieden geen hypotheken aan en geen bemiddeling bij hypotheken. Juist daarom kunnen we u onafhankelijke informatie bieden.