Home

Hypotheek advies

Adviesgesprek hypotheekadviseur

Hypotheekvormen:

Effectenhypotheek
Aflossingsvrije hypotheek
Krediethypotheek
Beleggingshypotheek
Hybride hypotheek
Spaarhypotheek

Hypotheekadviseur Eindhoven
Hypotheekadviseur Rotterdam
Hypotheekadviseur Amsterdam
Hypotheekadviseur Utrecht

Maximale hypotheek
Vrijblijvend hypotheekadvies
Startershypotheek
Hypotheek voor topinkomens
Overwaarde woning
Tweede hypotheken
Hypotheekrente omhoog
Lage Hypotheekrente
Bank en hypotheek
Hypotheek inkomensgrens

Hypotheek eisen
Hypotheekadviseur erkend

Verbouwing hypotheek
Eigen woning kopen

SitemapTweede hypotheek en krediethypotheek

De tweede hypotheek is in principe een extra hypotheek op dezelfde woning. Dit is een gehele nieuwe hypotheek naast uw al bestaande hypotheek. U bent vrij in de keuze van de hypotheekvorm en de rentesoort voor deze nieuwe hypotheek. Er verandert niets aan de eerste hypotheek. U hoeft de tweede hypotheek dan ook niet bij dezelfde maatschappij als de eerste af te sluiten, hoewel dit in de praktijk wel vaak het geval is. Bij eventuele betalingsproblemen krijgt de verstrekker van de eerste hypotheek altijd voorrang.

Een tweede hypotheek is ook hetzelfde als een krediethypotheek. Het is een goedkopere manier van geld lenen dan andere soorten kredieten. U moet wel opletten dat de rente van de tweede hypotheek alleen onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar is. U kunt alleen profiteren van belastingaftrek als u kunt aantonen dat u het geleende geld besteedt aan een verbouwing, verbetering of onderhoud van de woning.

Webzo.nl is een informatiesite en geen financieel dienstverlener. Wij bieden geen hypotheken aan en geen bemiddeling bij hypotheken. Juist daarom kunnen we u onafhankelijke informatie bieden.