Home

Hypotheek advies

Adviesgesprek hypotheekadviseur

Hypotheekvormen:

Effectenhypotheek
Aflossingsvrije hypotheek
Krediethypotheek
Beleggingshypotheek
Hybride hypotheek
Spaarhypotheek

Hypotheekadviseur Eindhoven
Hypotheekadviseur Rotterdam
Hypotheekadviseur Amsterdam
Hypotheekadviseur Utrecht

Maximale hypotheek
Vrijblijvend hypotheekadvies
Startershypotheek
Hypotheek voor topinkomens
Overwaarde woning
Tweede hypotheken
Hypotheekrente omhoog
Lage Hypotheekrente
Bank en hypotheek
Hypotheek inkomensgrens

Hypotheek eisen
Hypotheekadviseur erkend

Verbouwing hypotheek
Eigen woning kopen

Sitemap


Starters en koopsubsidie

Voor de startende groep huizenkopers is vorig jaar de koopsubsidie in het leven geroepen. De eisen en beperkingen die aan deze subsidie worden gesteld, zijn echter zo strikt dat men slechts voor de allergoedkoopste woningklasse in aanmerking kan komen. Om in aanmerking te mogen komen voor koopsubsidie mag een alleenstaande bruto niet meer verdienen dan 17.700,- euro per jaar en niet minder dan 11.700,- euro per jaar. Voor tweeverdieners liggen deze bedragen tussen de 23.750,- en 14.950,- euro per jaar. Verder zijn er voor starters op de woningmarkt ook bij een aantal gemeenten subsidies. De grootte van deze subsidie wordt vastgesteld door de Stichting Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten.


Iets meer dan de helft van de starters op de woningmarkt klopt voor een hypotheek aan bij een van de grote banken. Maar daar krijgen ze slechts in een klein gedeelte van de gevallen de goedkoopste offerte.

Webzo.nl is een informatiesite en geen financieel dienstverlener. Wij bieden geen hypotheken aan en geen bemiddeling bij hypotheken. Juist daarom kunnen we u onafhankelijke informatie bieden.