Home

Hypotheek advies

Adviesgesprek hypotheekadviseur

Hypotheekvormen:

Effectenhypotheek
Aflossingsvrije hypotheek
Krediethypotheek
Beleggingshypotheek
Hybride hypotheek
Spaarhypotheek

Hypotheekadviseur Eindhoven
Hypotheekadviseur Rotterdam
Hypotheekadviseur Amsterdam
Hypotheekadviseur Utrecht

Maximale hypotheek
Vrijblijvend hypotheekadvies
Startershypotheek
Hypotheek voor topinkomens
Overwaarde woning
Tweede hypotheken
Hypotheekrente omhoog
Lage Hypotheekrente
Bank en hypotheek
Hypotheek inkomensgrens

Hypotheek eisen
Hypotheekadviseur erkend

Verbouwing hypotheek
Eigen woning kopen

Sitemap


Spaarhypotheek wat is dat?

De spaarhypotheek is een nieuwe en betere variant op de traditionele levenhypotheek. De spaarhypotheek is een hypothecaire lening op basis van een gemengde verzekering waarbij u gedurende de looptijd niets aflost. Hierdoor heeft u een maximaal fiscaal voordeel. Gedurende de looptijd spaart u voor een gegarandeerd kapitaal via een levensverzekering. Aan het einde van de looptijd van uw hypotheek lost u deze in een keer af. Hierdoor blijft de hypotheekrente maximaal fiscaal aftrekbaar. Uw hypotheeklasten zijn hiermee erg laag en stabiel.


Een spaarhypotheek heeft een maximaal belastingvoordeel, een gegarandeerde aflossing en lage en stabiele hypotheeklasten. Een spaarhypotheek is erg geschikt voor starters. De mogelijkheden van de spaarhypotheek is door het kabinet fors gesnoeid. Deze hypotheek blijft echter erg populair. U kunt de hypotheek afsluiten als kapitaalverzekering eigen woning, die belastingtechnisch in Box 1 valt, of als kapitaalverzekering sluiten, deze valt in Box 3.

Webzo.nl is een informatiesite en geen financieel dienstverlener. Wij bieden geen hypotheken aan en geen bemiddeling bij hypotheken. Juist daarom kunnen we u onafhankelijke informatie bieden.