Home

Hypotheek advies

Adviesgesprek hypotheekadviseur

Hypotheekvormen:

Effectenhypotheek
Aflossingsvrije hypotheek
Krediethypotheek
Beleggingshypotheek
Hybride hypotheek
Spaarhypotheek

Hypotheekadviseur Eindhoven
Hypotheekadviseur Rotterdam
Hypotheekadviseur Amsterdam
Hypotheekadviseur Utrecht

Maximale hypotheek
Vrijblijvend hypotheekadvies
Startershypotheek
Hypotheek voor topinkomens
Overwaarde woning
Tweede hypotheken
Hypotheekrente omhoog
Lage Hypotheekrente
Bank en hypotheek
Hypotheek inkomensgrens

Hypotheek eisen
Hypotheekadviseur erkend

Verbouwing hypotheek
Eigen woning kopen

Sitemap



Overwaarde huis en hypotheek

De overwaarde van uw huis is het verschil tussen hoogt van uw hypothecaire lening en de marktwaarde van uw huis. De waarde van een huis stijgt meestal flink in de loop van de tijd. U kunt op verschillende manieren gebruik maken van deze overwaarde. De overwaarde van een woning word meestal gebruikt voor verbouwingen een tweede hypotheek of een persoonlijke lening. U kunt ook de overwaarde op uw huidige woning te benutten om een groter, duurder huis te kopen tegen relatieve lage maandlasten.


U kunt voor uw huis een tweede hypotheek afsluiten voor het bedrag dat u wilt gebruiken. Zo kunt u lenen tegen de allerlaagste rente, en meestal hoeft u alleen rente betalen over het opgenomen bedrag. Hiernaast kunt u op elk moment zoveel aflossen als u zelf wilt. Als de lening wordt besteed aan de verbouwing of verbetering van uw eigen woning, dan is de rente hierover ook nog eens fiscaal aftrekbaar. De Krediethypotheek en Aflossingsvrije hypotheek lenen zich in het bijzonder voor deze constructie.

Webzo.nl is een informatiesite en geen financieel dienstverlener. Wij bieden geen hypotheken aan en geen bemiddeling bij hypotheken. Juist daarom kunnen we u onafhankelijke informatie bieden.