Home

Hypotheek advies

Adviesgesprek hypotheekadviseur

Hypotheekvormen:

Effectenhypotheek
Aflossingsvrije hypotheek
Krediethypotheek
Beleggingshypotheek
Hybride hypotheek
Spaarhypotheek

Hypotheekadviseur Eindhoven
Hypotheekadviseur Rotterdam
Hypotheekadviseur Amsterdam
Hypotheekadviseur Utrecht

Maximale hypotheek
Vrijblijvend hypotheekadvies
Startershypotheek
Hypotheek voor topinkomens
Overwaarde woning
Tweede hypotheken
Hypotheekrente omhoog
Lage Hypotheekrente
Bank en hypotheek
Hypotheek inkomensgrens

Hypotheek eisen
Hypotheekadviseur erkend

Verbouwing hypotheek
Eigen woning kopen

Sitemap


Maximale hypotheek uitrekenen

De maximale hypotheek is het maximale bedrag dat iemand voor zijn of haar hypotheek kan lenen. Bij het berekenenen hiervan wordt gebruik gemaakt van woonquotes. Deze quote geeft aan hoeveel van het bruto jaarsalaris per maand uitgegeven mag worden aan een hypotheek. Dmv een standaard annuïteiten- berekening wordt berekend hoe hoog de hypotheek kan zijn. Meestal wordt uitgegaan van een maandelijkse inleg en een looptijd van 30 jaar.


Wat is de maximale hypotheek die u kunt krijgen? Wilt u dat echt weten dan kunt u het best bij een erkend hypotheekadviseur offerte aanvragen. Op basis van de door u verstrekte gegevens wordt door hem berekend hoeveel hypotheek u maximaal verantwoord kunt krijgen. Zij berekenen de maximale hypotheek volgens de normen die gehanteerd worden door onder andere de Vereniging Eigen Huis en de Stichting Keurmerk Hypotheek Bemiddeling. Het resultaat is de hoogte van een hypotheek die veilig en verantwoord is, uitgaande van uw inkomen en financiële verplichtingen.

Webzo.nl is een informatiesite en geen financieel dienstverlener. Wij bieden geen hypotheken aan en geen bemiddeling bij hypotheken. Juist daarom kunnen we u onafhankelijke informatie bieden.