Home

Hypotheek advies

Adviesgesprek hypotheekadviseur

Hypotheekvormen:

Effectenhypotheek
Aflossingsvrije hypotheek
Krediethypotheek
Beleggingshypotheek
Hybride hypotheek
Spaarhypotheek

Hypotheekadviseur Eindhoven
Hypotheekadviseur Rotterdam
Hypotheekadviseur Amsterdam
Hypotheekadviseur Utrecht

Maximale hypotheek
Vrijblijvend hypotheekadvies
Startershypotheek
Hypotheek voor topinkomens
Overwaarde woning
Tweede hypotheken
Hypotheekrente omhoog
Lage Hypotheekrente
Bank en hypotheek
Hypotheek inkomensgrens

Hypotheek eisen
Hypotheekadviseur erkend

Verbouwing hypotheek
Eigen woning kopen

Sitemap


Krediethypotheek

De krediethypotheek is de meest flexibele hypotheekvorm die er is. Deze hypotheek is afgeleid van de aflossingsvrije hypotheek en is in feite een doorlopend krediet waarbij uw woning als onderpand dient. Dit kunt u afsluiten als de waarde van uw huis hoger is dan uw hypotheekschuld. Het is dan ook een alternatief voor consumptief lenen Bij het afsluiten van krediet hypotheken wordt wel een krediet limiet afgesproken. Binnen deze grenzen krijgt u de vrijheid om extra geld op te nemen uit uw hypotheek. U betaalt ook alleen maar rente over het geld dat u opneemt.

De maximale krediethypotheek bedraagt bij de meeste geldverstrekkers 75% tot 100% van de executiewaarde, en de rente kan niet voor langere perioden vast worden gezet. Bij deze hypotheek bestaat geen aflossingsverplichting, u heeft doorlopend krediet met hypothecaire zekerheid. De rente is meestal alleen aftrekbaar als het wordt gebruikt voor verbouwing of renovatie van de woning. Een krediethypotheek is vooral interessant voor bestaande huizenbezitters met een grote overwaarde op hun woning.

Webzo.nl is een informatiesite en geen financieel dienstverlener. Wij bieden geen hypotheken aan en geen bemiddeling bij hypotheken. Juist daarom kunnen we u onafhankelijke informatie bieden.