Home

Hypotheek advies

Adviesgesprek hypotheekadviseur

Hypotheekvormen:

Effectenhypotheek
Aflossingsvrije hypotheek
Krediethypotheek
Beleggingshypotheek
Hybride hypotheek
Spaarhypotheek

Hypotheekadviseur Eindhoven
Hypotheekadviseur Rotterdam
Hypotheekadviseur Amsterdam
Hypotheekadviseur Utrecht

Maximale hypotheek
Vrijblijvend hypotheekadvies
Startershypotheek
Hypotheek voor topinkomens
Overwaarde woning
Tweede hypotheken
Hypotheekrente omhoog
Lage Hypotheekrente
Bank en hypotheek
Hypotheek inkomensgrens

Hypotheek eisen
Hypotheekadviseur erkend

Verbouwing hypotheek
Eigen woning kopen

SitemapInkomensgrens hypotheek

Er is een inkomensgrens voor hypotheken. Dit is omdat sommige mensen zich erg makkelijk in de schulden steken en dan in de problemen komen bij het aflossen. Mocht u niet beschikt over een vast inkomen, kunnen een erkend hypotheekadviseur umisschien toch aan een goede hypotheek helpen. Het is voor ons het eenvoudigst als u kunt aantonen dat u de afgelopen drie jaar voldoende heeft verdiend. Het gemiddeld verdiende bedrag moet u dan als uw inkomen beschouwen. Het is dan mogelijk tot 125% van de executiewaarde van uw woning te lenen.

Als u aan de ondergrens voor een hypotheek zit, is zijn er een aantal subsidieregelingen, waaronder de koopsubsidie erg interessant is. Om in aanmerking te komen voor koopsubsidie mag een alleenstaande bruto niet meer verdienen dan 17.700,- euro per jaar en niet minder dan 11.700,- euro per jaar. Voor tweeverdieners liggen deze bedragen tussen de 23.750,- en 14.950,- euro bruto per jaar. Als u minder verdient, dan kunt u misschien beter geen huis kopen.

Webzo.nl is een informatiesite en geen financieel dienstverlener. Wij bieden geen hypotheken aan en geen bemiddeling bij hypotheken. Juist daarom kunnen we u onafhankelijke informatie bieden.