Home

Hypotheek advies

Adviesgesprek hypotheekadviseur

Hypotheekvormen:

Effectenhypotheek
Aflossingsvrije hypotheek
Krediethypotheek
Beleggingshypotheek
Hybride hypotheek
Spaarhypotheek

Hypotheekadviseur Eindhoven
Hypotheekadviseur Rotterdam
Hypotheekadviseur Amsterdam
Hypotheekadviseur Utrecht

Maximale hypotheek
Vrijblijvend hypotheekadvies
Startershypotheek
Hypotheek voor topinkomens
Overwaarde woning
Tweede hypotheken
Hypotheekrente omhoog
Lage Hypotheekrente
Bank en hypotheek
Hypotheek inkomensgrens

Hypotheek eisen
Hypotheekadviseur erkend

Verbouwing hypotheek
Eigen woning kopen

Sitemap


Hybride hypotheek - flexibel lenen

Een hybride hypotheek, ook wel spaar/beleggingshypotheek genoemd, is een nog niet zo lang bestaande hypotheekvorm. Dit combineert de voordelen van deze twee hypotheekvormen. U kunt met deze hypotheekvorm wisselen tussen de beleggingshypotheek en de spaarhypotheek. Daarmee is de hybride hypotheek een populaire hypotheekvorm, die voor veel mensen geschikt is. Bij een hybride hypotheek word dan ook niet afgelost op de hypotheek, maar in plaats daarvan vermogen opgebouwd met sparen en beleggen.

Met deze hypotheek heeft u grote flexibiliteit, u kunt per inleg bepalen wat u wilt doen. U kunt zelf kiezen of u met uw lening wilt sparen of beleggen. Hetzelfde geldt voor het opgebouwde vermogen. Verder kunt u profiteren van zowel de renteaftrek als het opbouwen van een belastingvrij vermogen. Met deze hypotheek bent u veel bezig met uw hypotheek, u moet constant beslissen waneer u wilt sparen of waneer te beleggen. U heeft ook veel ervaring met beleggen nodig voor deze hypotheek.

Webzo.nl is een informatiesite en geen financieel dienstverlener. Wij bieden geen hypotheken aan en geen bemiddeling bij hypotheken. Juist daarom kunnen we u onafhankelijke informatie bieden.