Home

Hypotheek advies

Adviesgesprek hypotheekadviseur

Hypotheekvormen:

Effectenhypotheek
Aflossingsvrije hypotheek
Krediethypotheek
Beleggingshypotheek
Hybride hypotheek
Spaarhypotheek

Hypotheekadviseur Eindhoven
Hypotheekadviseur Rotterdam
Hypotheekadviseur Amsterdam
Hypotheekadviseur Utrecht

Maximale hypotheek
Vrijblijvend hypotheekadvies
Startershypotheek
Hypotheek voor topinkomens
Overwaarde woning
Tweede hypotheken
Hypotheekrente omhoog
Lage Hypotheekrente
Bank en hypotheek
Hypotheek inkomensgrens

Hypotheek eisen
Hypotheekadviseur erkend

Verbouwing hypotheek
Eigen woning kopen

Sitemap


Hoge rente hypotheek

De meeste mensen vergelijken hypotheken op basis van de rente, maar het belang van de hoogte van de rente moet u echter niet overschatten. De rente bepaalt maar een gedeelte van de maandelijkse lasten. Hiernaast zijn de rentestanden momenteel wel laag, maar de meeste hypotheken hebben een looptijd van dertig jaar. In deze tijd kunnen de rentestanden ook flink stijgen. Ze hebben ook ooit op 12% gestaan! Webzo is altijd op hoogte van de actuele rentestanden en wil u graag hierover adviseren met goede informatie. Uw eigen hypotheekadviseur let er ook op, dat u bij een hoge rente niet meteen uw huis hoeft te verkopen.

De hypotheekrenteaftrek komt ook steeds weer op de politieke agenda terug. Een discussie die grote gevolgen kan hebben voor u als eigenwoningbezitter. Uw maandelijkse woonlasten en de waarde van uw woning kunnen hierdoor flink veranderen. Webzo volgt ook deze discussie op de voet, en kan u hierover natuurlijk de juiste informatie bieden.

Webzo.nl is een informatiesite en geen financieel dienstverlener. Wij bieden geen hypotheken aan en geen bemiddeling bij hypotheken. Juist daarom kunnen we u onafhankelijke informatie bieden.