Home

Hypotheek advies

Adviesgesprek hypotheekadviseur

Hypotheekvormen:

Effectenhypotheek
Aflossingsvrije hypotheek
Krediethypotheek
Beleggingshypotheek
Hybride hypotheek
Spaarhypotheek

Hypotheekadviseur Eindhoven
Hypotheekadviseur Rotterdam
Hypotheekadviseur Amsterdam
Hypotheekadviseur Utrecht

Maximale hypotheek
Vrijblijvend hypotheekadvies
Startershypotheek
Hypotheek voor topinkomens
Overwaarde woning
Tweede hypotheken
Hypotheekrente omhoog
Lage Hypotheekrente
Bank en hypotheek
Hypotheek inkomensgrens

Hypotheek eisen
Hypotheekadviseur erkend

Verbouwing hypotheek
Eigen woning kopen

Sitemap


 

Eisen voor een hypotheek

Het maximale te lenen hypotheek kan bij de verschillende hypotheekaanbieders flink verschillen. Dit bedrag wordt meestal berekent via de woonquote. Dit houdt in dat het u toegestaan is om tussen de 20 en 35% van uw salaris aan uw woning te besteden. Bij de ene hypotheekaanbieder kan dit anders uitpakken dan bij de andere. Verder kunnen er ook aanvullende eisen gesteld worden zoals een levensverzekering of overlijdensrisico verzekering, die meestal extra geld kosten. Het boetevrij aflossen is ook een randvoorwaarde van uw hypotheek. Bij het afsluiten van uw hypotheek word beschreven hoeveel u per jaar boetevrij mag aflossen.

Uw hypotheekadviseur geeft u onafhankelijk advies over deze aanvullende eisen. Zij berekenen hoe hoog uw hypotheek kan zijn en wat de extra kosten zijn. Verder vertellen zij u graag over dingen als de Nationale Hypotheek Garantie, de financiële beoordeling en de verschillende hypotheken en de eventuele bijkomende verplichtingen. Zo weet u waar u aan toe bent.

Webzo.nl is een informatiesite en geen financieel dienstverlener. Wij bieden geen hypotheken aan en geen bemiddeling bij hypotheken. Juist daarom kunnen we u onafhankelijke informatie bieden.