Home

Hypotheek advies

Adviesgesprek hypotheekadviseur

Hypotheekvormen:

Effectenhypotheek
Aflossingsvrije hypotheek
Krediethypotheek
Beleggingshypotheek
Hybride hypotheek
Spaarhypotheek

Hypotheekadviseur Eindhoven
Hypotheekadviseur Rotterdam
Hypotheekadviseur Amsterdam
Hypotheekadviseur Utrecht

Maximale hypotheek
Vrijblijvend hypotheekadvies
Startershypotheek
Hypotheek voor topinkomens
Overwaarde woning
Tweede hypotheken
Hypotheekrente omhoog
Lage Hypotheekrente
Bank en hypotheek
Hypotheek inkomensgrens

Hypotheek eisen
Hypotheekadviseur erkend

Verbouwing hypotheek
Eigen woning kopen

Sitemap


Effectenhypotheek

Een effectenhypotheek is een aflossingsvrije- hypotheek waarbij de kapitaalsopbouw plaats vindt met een beleggingsportefeuille buiten de hypotheek om, waarmee aan het eind van de looptijd uw hypotheek word afgelost. Hierdoor lijkt de effectenhypotheek veel op de beleggingshypotheek, maar een effectenhypotheek is meer een combinatie van een aflossingsvrije- hypotheek, een effectendepot, en een overlijdensrisico verzekering. Dit is vooral een geschikte hypotheek voor mensen die het nodige inzicht en ervaring hebben met beleggen.

 

Het grootste verschil tussen een beleggingshypotheek en een effectenhypotheek is dat u als klant niet via een verzekering maar rechtstreeks belegt. Zo heeft u veel vrijheid, relatief lage kosten en een kans op hoog rendement met lage maandlasten. U moet wel er op letten dat het opgebouwde kapitaal niet onbeperkt belastingvrij is, en dat u veel risico heeft bij beleggen, en dat het beleggingsrendement soms gedeeltelijk belast is in Box 3.

Webzo.nl is een informatiesite en geen financieel dienstverlener. Wij bieden geen hypotheken aan en geen bemiddeling bij hypotheken. Juist daarom kunnen we u onafhankelijke informatie bieden.