Home

Hypotheek advies

Adviesgesprek hypotheekadviseur

Hypotheekvormen:

Effectenhypotheek
Aflossingsvrije hypotheek
Krediethypotheek
Beleggingshypotheek
Hybride hypotheek
Spaarhypotheek

Hypotheekadviseur Eindhoven
Hypotheekadviseur Rotterdam
Hypotheekadviseur Amsterdam
Hypotheekadviseur Utrecht

Maximale hypotheek
Vrijblijvend hypotheekadvies
Startershypotheek
Hypotheek voor topinkomens
Overwaarde woning
Tweede hypotheken
Hypotheekrente omhoog
Lage Hypotheekrente
Bank en hypotheek
Hypotheek inkomensgrens

Hypotheek eisen
Hypotheekadviseur erkend

Verbouwing hypotheek
Eigen woning kopen

Sitemap


Beleggingshypotheek

Bij een beleggingshypotheek heeft u als consument de mogelijkheid te beleggen zonder startkapitaal. Een beleggingshypotheek is een soort aflossingsvrije hypotheek, waarbij u met het geld van uw lening een beleggingsportefeuille opbouwt. Aan het eind van de looptijd va uw hypotheek lost u uw lening in een keer af met de opbrengst van uw beleggingen. Er kan éénmalig een bedrag gestort worden, er word maandelijks een bedrag ingelegd of een combinatie hiervan is ook mogelijk. Dit is ook in het huidige belastingstelsel een fiscaal aantrekkelijke manier om de eigen woning te financieren.

 

Bij een beleggingshypotheek heeft u geen garantie dat u aan het einde van de looptijd de hypotheek met uw beleggingen kunt aflossen, maar het is ook mogelijk dat u geld overhoudt. Het is zelfs mogelijk dat u geld verliest als u ermee gaat beleggen! Een beleggingshypotheek is ook niet geschikt als u geen risico wilt of kunt lopen, of bij een kortlopende hypotheek.

Webzo.nl is een informatiesite en geen financieel dienstverlener. Wij bieden geen hypotheken aan en geen bemiddeling bij hypotheken. Juist daarom kunnen we u onafhankelijke informatie bieden.