Home

Hypotheek advies

Adviesgesprek hypotheekadviseur

Hypotheekvormen:

Effectenhypotheek
Aflossingsvrije hypotheek
Krediethypotheek
Beleggingshypotheek
Hybride hypotheek
Spaarhypotheek

Hypotheekadviseur Eindhoven
Hypotheekadviseur Rotterdam
Hypotheekadviseur Amsterdam
Hypotheekadviseur Utrecht

Maximale hypotheek
Vrijblijvend hypotheekadvies
Startershypotheek
Hypotheek voor topinkomens
Overwaarde woning
Tweede hypotheken
Hypotheekrente omhoog
Lage Hypotheekrente
Bank en hypotheek
Hypotheek inkomensgrens

Hypotheek eisen
Hypotheekadviseur erkend

Verbouwing hypotheek
Eigen woning kopen

Sitemap


Hypotheekadviseur

Bij de Aflossingsvrije hypotheek lost u uw hypotheek niet af, maar betaalt u alléén uit de rente over u financiering. Hierdoor is de aflossingsvrije hypotheek de financiering is met de laagste maandlasten, en houd u meer geld over om te besteden. U kunt natuurlijk ook uw lopende hypotheek aflossingsvrij maken. Uiteindelijk moet de hypotheek worden ingelost, meestal door de verkoop van de woning. U mag ook jaarlijks een bedrag boetevrij aflossen, maar per geldverstrekker verschilt het percentage.

De aflossingsvrije hypotheekvorm wordt meestal gesloten in combinatie met een andere willekeurige hypotheekvorm omdat de aflossingsvrije hypotheek beperkt is tot een maximum. Vaak is er sprake is van een cliënt die eigen geld kan inbrengen. U heeft directe verlaging van uw woonlasten en u profiteert tot 30 jaar maximaal van de fiscale renteaftrek. Het nadeel is echter dat u geen vermogen opbouwt, er is geen eindaflossing geregeld. Ook is vaak een overlijdens risico verzekering verplicht. De aflossingsvrije hypotheek is erg interessant als uw woning voldoende heeft.

Webzo.nl is een informatiesite en geen financieel dienstverlener. Wij bieden geen hypotheken aan en geen bemiddeling bij hypotheken. Juist daarom kunnen we u onafhankelijke informatie bieden.